Για εσάς που θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας ξέγνιαστοι, σε μια ερημική παραλία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους κάτω απ τον ζεστό ήλιο, έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος.

Μια απέραντη, ελεύθερη παραλία ξεδιπλώνεται μπροστά σας, έτοιμη να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης, αλλά παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες, ατομικές ή ομαδικές, πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Μια όμορφη βόλτα στα υπέροχα εστιατόρια της περιοχής μας για να γευτείτε τα πεντανόστιμα, φημισμένα Φρέσκα ψάρια μας είναι απαραίτητη, ενώ αργότερα μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό στα καλαίσθητα beach bar μας, καθώς τα παιδιά παίζουν ανέμελα και ασφαλή στο ολοκαίνουριο water park με φουσκωτά.

Αν σας αρέσει η περιπέτεια, λατρεύετε τους περιπάτους και αγαπάτε την ποδηλασία, σας περιμένουν εξαιρετικές διαδρομες να ανακαλύψετε στο μαγευτικό δάσος του Χολομώντα, τα όμορφα στενά της Αρναίας, και πολλά άλλα ξεχωριστά μέρη στις γύρω περιοχές.

Ένας περίπατος στο Άλσος του Αριστοτέλη θα σας κάνει να νιώσετε μέρος της φιλοσοφικής σχολής του, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πρωτότυπα διαδραστικά όργανα που λειτουργούν βάση των φυσικών νόμων που περιέγραψε στα έργα του ο φιλόσοφος, και ιδιαίτερα στο έργο του “τα φυσικά”.

Μια όμορφη εμπειρία που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τον αρχαίο Φιλόσοφο είναι και η επίσκεψη στα Αρχαία Στάγειρα, στον αρχαιολογικό χώρο που χρονολογείται από το 655π.Χ. Και είναι ο τόπος στον οποίο γεννήθηκε ο Αριστοτέλης.

Για εσάς που απολαμβάνετε τις κρουαζιέρες, στις τόσες που μπορείτε να επιλέξετε για να περάσετε τη μέρα σας, ο γύρος του Αγίου Όρους ξεχωρίζει.

Αν θέλετε να γιορτάσετε ένα ξεχωριστό γεγονός, ή απλά να περάσετε καλά με την παρέα σας, μπορείτε να απολαύσετε και privet κρουαζιέρες, σε συνεννόηση πάντα με τους αρμόδιους.

Και αν αγαπάτε τις διαδρομές με καραβάκια, και  μπορείτε να τα οδηγήσετε κιόλας, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα και να πάτε στα πανέμορφα νησάκια της περιοχής.

Υπέροχο νησί είναι και ένα απ τα πιο μικρά και πιο  διάσημα της Βόρειας Ελλάδας, η Αμμουλιανή. Το μόνο κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής, στο οποίο μπορείτε να πάτε με καραβάκι, και να επιστρέψετε με ένα από τα πολλά δρομολόγια που γίνονται καθημερινά.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα νησιά τα οποία μπορείτε να απολαύσετε, τα οποία μάλιστα είναι, εκτός από πανέμορφα, ιδανικά για καταδύσεις.

Για εσάς που αγαπάτε την ιστορία και τα αρχαία ευρήματα αλλά δε θέλετε να απομακρυνθείτε από την Ιερισσό, έχουμε το υπέροχο λαογραφικό μουσείο μας που φιλοξενείται στο κέντρο πολιτισμού της Ιερισσού, οπού μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διάφορες εκθέσεις που φιλοξενούνται κατά καιρούς, καθώς και 3D ταινίες για όλες τις ηλικίες στην σύγχρονη αίθουσα προβολής.

Το Μεσαιωνικό νεκροταφείο Ιερισσού θα σας ταξιδέψει στην ιστορία της περιοχής μας, ενώ μια βόλτα στο παλιό χωριό θα σας χαρίσει υπέροχη πανοραμική θέα του τόπου μας.

Αυτά, και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε,
είτε έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε για πολλές μέρες,
είτε πρόκειται για μία σύντομη επίσκεψή σας στην περιοχή μας.